• vv Hillegersberg start voetbalschool met Jan Everse

  Op 26 maart wordt er gestart met een voetbalschool op het complex van vv Hillegersberg, die door Jan Everse aan de kinderen zal worden gegeven. Eerst zal er nog een inloopochtend worden georganiseerd op zondag 19 maart. Daarbij is iedere speler van vv Hillegersberg welkom uit de leeftijdsgroep 7 t/m 13 jaar. Inschrijven voor vrijdag 17 maart 12.00 uur via onderstaande link.

  Daarna zal er vanaf zondag 26 maart worden gestart met de trainingen die een uur en een kwartier gaan duren. Voor de O8 t/m O10 zijn de tijden van 9.30 tot 10.45 uur, voor de O11 t/m O13 van 10.45 tot 12.00 uur, onder voorbehoud van het aantal inschrijvingen.

  De voetbalschool trainingen worden gegeven op: zondag 26 maart, 2 april, 16 april, 21 mei en 11 juni (18 juni inhaal). Als je een keer verhindert bent, kan je de training inhalen op 18 juni. De prijs voor een cursus van 5 trainingen bedraagt € 75,-. Na aanmelding wordt een factuur verstuurd. Het inschrijfgeld dient voor de start van de cursus betaald te zijn.

  Tijdens de cursus worden de functionele technieken, dribbelen, drijven, passen en balcontrole veelzijdig geoefend. De manier waarop wij in deze cursus met de kinderen aan de slag gaan, zal leiden tot een enorme verbetering van hun vaardigheden. Ik kan na zoveel jaar actief te zijn geweest op alle niveaus in de voetbalwereld, prima beoordelen wat werkt en wat niet werkt. Omdat de kinderen zich sterk gaan verbeteren, zullen zij veel meer plezier aan het geweldige, maar o zo moeilijke voetbalspel gaan beleven.

  Ieder kind heeft talent en de progressie van ieder kind wordt bepaald door de manier van aanbieden van de oefeningen. Sommige kinderen hebben veel talent, maar ook de kinderen met minder talent zullen zich enorm verbeteren, mits zij maar het juiste aangereikt krijgen. Ook de langzaamst groeiende boom kan de hoogste worden, mits je hem maar goed verzorgt en veel aandacht geeft.

  Wij zullen tijdens de cursus de kinderen regelmatig testen op hun vaardigheden. Deze gegevens zullen wij delen met de kinderen en, indien gewenst, met hun ouders. Zo kunnen wij laten zien welke progressie de kinderen maken gedurende de cursus.

  De trainers zijn spelers uit de selectie van vv Hillegersberg, die alles perfect aan de kinderen kunnen voordoen. Want dat is heel erg belangrijk. Tevens beschikken zij over de kwaliteiten om de kinderen met de juiste coaching te helpen bij de uitvoering.

  De filosofie achter deze cursus is gebaseerd op de voetbalvisie van Johan Cruyff: Voetbal is een teamsport waar samenspel de basis is. Hoe beter je de basistechnieken beheerst , des te beter wordt het samenspel, maar vooral het plezier.

  Inschrijven voor de inloopochtend en/of de voetbalschool kan via deze link.

  Veel plezier,
  Jan Everse