• QR-check of polsbandje om!

  17 nov 2021 | Corona
 • QR-check of polsbandje om!

  Het zal niemand zijn ontgaan: ook voetbalverengingen moeten controleren op het Corona Toegangsbewijs (CTB) voor toegang tot binnenruimtes (kantine, kleedkamer, toilet) en terras. 

  Sporters en vrijwilligers vanaf 18 jaar (publiek is niet toegestaan) laten door onze vrijwilligers hun QR-code en legitimatiebewijs controleren om toegang te krijgen tot de binnenruimtes. Voor herhaalde toegang is een speciale vv Hillegersberg stempel te verkrijgen (per dag een andere kleur). Met deze stempel kunnen sporters ook na het warmlopen, in de rust en na de wedstrijd steeds eenvoudig toegang krijgen tot de kleedkamers; was de stempel dus niet te snel af!

  Polsbandje

  Om ons te helpen zet de gemeente een scanteam in, op zaterdag 20 november tussen 12:00 en 17:00, op de parkeerplaats aan het Duivenpad. Het scanteam maakt gebruik van witte bakfietsen en jassen. Het scanteam zal de QR-codes scannen, legitimatie checken en vervolgens een polsbandje in combinatie met een stempel uitreiken. De bandjes zijn voorzien van een datum en hebben per dag een andere kleur.

  Met deze polsbandjes kunnen sporters en vrijwilligers vanaf 18 jaar het terras en de binnenruimtes bij vv Hillegersberg betreden. Let op! De polsbandjes zijn een extra dienst en geen verplichting. De polsbandjes maken de controle op het CTB door onze vrijwilligers wel gemakkelijker!